Vacature skileraar | Snowsports Zwolle

Vacature skileraarVacatures


Vacature skileraar

Maak van je passie je werk

Snowsports Zwolle is de plek voor indoor skiën en snowboarden in Zwolle. Eind oktober 2019 zijn we gestart met een enthousiast team. Ook toen we onze deuren moesten sluiten vanwege corona, zijn we achter de schermen druk bezig geweest onze locatie en organisatie verder te ontwikkelen.
We merken daar nu het resultaat van. Sinds onze open dag begin september zijn er enorm veel boekingen geweest van klanten die meerdere ski- en/of snowboardlessen willen volgen. Daarom zoeken we extra skileraren.

Uren

Je kunt bij ons komen werken als bijbaan naast je studie, naast je ‘normale’ baan of juist voor een groter aantal uren in de week. Het belangrijkste is dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat weet over te brengen op onze klanten, zodat zij plezier hebben in het skiën of snowboarden!

Ontwikkeling

Bij Snowsports Zwolle besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling als skileraar, zowel binnen het team als op individueel niveau. We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd blijft en het naar je zin hebt in ons team. Daarom bieden we leuke extra’s zoals een teamuitje naar de sneeuw in de Alpen.

Interesse?

Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde ski- of snowboardleraar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij voorkeur heb je ervaring op een indoorrolbaan. Heb je dat niet, dan kun je via ons een interne opleiding volgen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan je bericht naar info@snowsportszwolle.nl.

Snowsports
Zwolle

Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nlContactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl


Reserveren