Vacatures | Snowsports Zwolle


Vacatures


ski- of snowboardleraar

Maak van je passie je werk

Snowsports Zwolle is een indoor ski- en snowboardschool (rolbaan). Je kunt bij ons komen werken als bijbaan naast je studie, naast je ‘normale’ baan of juist voor een groter aantal uren in de week. Het belangrijkste is dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat weet over te brengen op onze klanten, zodat zij plezier hebben in het skiën of snowboarden!

Bij Snowsports Zwolle besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling als skileraar, zowel binnen het team als op individueel niveau. We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd blijft en het naar je zin hebt in ons team. Daarom bieden we leuke extra’s zoals een teamuitje naar de sneeuw. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde ski- of snowboardleraar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij voorkeur heb je ervaring op een indoorrolbaan. Heb je dat niet, dan zorgen wij dat je daarvoor (in samenwerking met Snowsports Academy) opgeleid wordt.

Kortom: er staat veel moois te gebeuren in Zwolle en jij kan daar onderdeel van worden! Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan je bericht naar: info@snowsportszwolle.nl
Contact opnemen

Snowsports
Zwolle

Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nlContactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl


Reserveren