Kinderfeestje Overijssel | Snowsports Zwolle

Overijssel



Kinderfeestje Overijssel



Het leukste kinderfeestje in Overijssel!


Zoek jij een leuke plek voor een kinderfeestje in Overijssel? Wij bieden unieke, sportieve en vooral superleuke kinderfeestjes, voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderfeestjes zijn te reserveren voor groepen van minimaal vijf tot maximaal tien kinderen. Heb je een andere samenstelling? Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
KINDERFEESTJE
ORGANISEREN?

Reserveer jouw kinderfeestje direct online of neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

SPORTIEF KINDERFEESTJE OVERIJSSEL

Snowsports Zwolle is het walhalla voor kinderfeestjes in Overijssel. Dat komt omdat wij het nieuwste, leukste en ook het gezelligste indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle zijn. Wij bestaan uit een vriendelijk en enthousiast team van gekwalificeerde leraren die met veel geduld en plezier lesgeven. Zowel aan volwassenen als aan kinderen. Het maakt ons niet uit of de kinderen al ervaring hebben of niet. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben. Bij ons krijg je een uniek, origineel en onvergetelijk kinderfeestje in Overijssel.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Het draait natuurlijk allemaal om de kinderen, maar het is ook prettig als de volwassenen kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld doordat ze niets hoeven te regelen. Het enige wat wij vragen, is dat de kinderen een lange broek en shirt of dunne trui met lange mouwen aantrekken. De kleding kan namelijk nat worden op de rolbaan.

HET PROGRAMMA

Eerst worden de kinderen ontvangen, waarbij er tijd is om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna kunnen we direct op de latten! Geen zorgen, al het materiaal hiervoor is inbegrepen. Onze instructeurs houden de kinderen goed in de gaten en verzorgen een leuke en leerzame les voor alle skiniveaus. In de pauze kan iedereen even tot rust komen met limonade en wat lekkers. Iedereen bijgetankt? Afhankelijk van het programma dat je kiest, gaan de kinderen nog extra curlen of nagelen (spijker in houtstam slaan). Daarna gaan de kinderen lekker sleetje rijden van de rolbaan. We eindigen met patat of pannenkoeken en als kers op de taart krijgen ze allemaal een leuke verrassing mee.

KINDERFEESTJE OVERIJSSEL RESERVEREN?

Ben je enthousiast geworden? Als je nog een kinderfeestje in Overijssel zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie, zoals tarieven en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken graag alle mogelijkheden met je door. Je kunt via onze website contact opnemen, maar je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 038 – 792 00 89.
  • Superleuke indoor ski baan. Professionele lessen gehad. Het skiën gaat een stuk beter!

    Caroline Lip Avatar Caroline Lip
    1 mei 2023

    Enthousiast en vriendelijk personeel wat weet waar ze het over hebben. Ideaal om even bij te scholen voor de vakantie of voor de beginner al een klein beetje ervaring op... Lees meer

    DJ Sip Avatar DJ Sip
    29 december 2023
  • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

    Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
    12 december 2021

    Topplek! Topteam! Topservice! (en vandaag zelfs Top-oliebollen) 🤩

    Alyanne Bakker Avatar Alyanne Bakker
    22 december 2023
  • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

    Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
    2 februari 2022

    Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

    M. Herfst Avatar M. Herfst
    27 december 2020
  • Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect leren. Ook is het ideaal voor kinderen om te leren, omdat de skileraren veel aandacht geeft en constant dichtbij is.

    Jasper van Stiphout Avatar Jasper van Stiphout
    8 december 2019
  • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

    Bob De Lange Avatar Bob De Lange
    4 maart 2022
  • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

    An de Herder Avatar An de Herder
    5 november 2020
  • Enthousiast en vriendelijk personeel wat weet waar ze het over hebben. Ideaal om even bij te scholen voor de vakantie of voor de beginner al een klein beetje ervaring op te doen voor de vakantie.

    DJ Sip Avatar DJ Sip
    29 december 2023

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren