Bekijk de wintersportreizen van Snowsports Zwolle

PartnersPartners


Leerenteveld Vrijetijd

Leerentveld Vrijetijd is de expert op het gebied van kamperen, hockey en wintersporten. Voor de aanschaf van je wintersportmateriaal kun je bij Leerentveld terecht. Leerentveld is specialist op gebied van skischoenen. Indien je bij Leerentveld skischoenen koopt, kun je deze alvast bij Snowsports Zwolle op de rollerbaan uitproberen.

Tyrepoint Zwolle

Tyrepoint Zwolle is de specialist in banden en wielen. Dit bedrijf is direct gelegen naast Snowsports Zwolle. Bij Tyrepoint kun je terecht voor bandenwissel (winterbanden), maar ook voor het kopen of huren van sneeuwkettingen en dakkoffers. Zo ga je veilig naar je wintersportbestemming.

Tyrepoint Zwolle verzorgt met enige regelmaat een gratis inloopspreekuur met handige tips en tricks voor een veilige reis naar de wintersport.

Helios Sport & Wellness Nieuwleusen

Helios is de alles-in-1-sportclub van Nieuwleusen en omgeving. In samenwerking met Helios bieden wij de ski-fit cursus om ervoor te zorgen dat je fit bent op wintersport. In dat programma wordt gestart met een ski-fit trainingsprogramma bij Helios sport & performance. Je kunt gedurende de afgesproken periode onbeperkt gebruikmaken van zowel fitness als van groepslessen. De laatste weken van het ski-fit programma bestaat uit 3, 4 of 6 keer een uur skiles bij Snowsports Zwolle.

Snowsports Academy

Snowsports Academy organiseert als opleidingsinstituut de Oostenrijkse Skileraren opleiding (Anwarter & Landes). Dit doen ze in samenwerking met het Weense Ski- en Snowboardleraren Verband, maar ze verzorgen dat geheel vanuit eigen beheer.

Daarnaast kun je bij Snowsports Academy een internationaal diploma halen voor het geven van les op een indoor rollerbaan. Bij Snowsports Zwolle leiden wij leraren op, die kunnen instromen bij het examen bij Snowsports Academy. Daarnaast is Snowports Academy een partner in het verzorgen van bijscholingen voor onze eigen leraren.

Kienhuis Ski & Board Service

Voor ski en snowboard onderhoud werken we samen met Kienhuis Ski&Board Service. Zij beschikken over de meest geavanceerde ski&board service machines waar (Olympische) topsporters ook gebruik van maken. Je bent verzekerd van onderhoud van de beste kwaliteit.

SBB

Snowsports Zwolle is als erkend leerbedrijf aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). MBO-studenten kunnen bij Snowsports Zwolle ervaring opdoen en krijgen daarbij goede en persoonlijke begeleiding.

PEC Zwolle

Snowsports Zwolle is business partner van PEC Zwolle. Het verzorgingsgebied van PEC Zwolle is gelijk aan het verzorgingsgebied van Snowsports Zwolle. Dus een match was snel gemaakt.

Snowsports Zwolle biedt alle supporters van PEC Zwolle de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden op de wintersport. Bedrijven die ook business partner zijn bij PEC Zwolle kunnen gebruikmaken van de voordelen van het netwerk. Te denken valt aan bedrijfsuitjes of speciale arrangementen voor de medewerkers van de bedrijven.

Het Eethuys

Het Eethuys maakt onze bedrijfsfeesten en groepsarrangementen compleet door het verzorgen van heerlijk eten na afloop van de activiteit. In de basis zijn er vier arrangementen samengesteld. Twee verschillende vormen van een buffet en twee mogelijkheden voor een foodtruck in de hal.

Kanjermutsen

Mutsen dragen en een goed doel steunen

Ik ben Fabiënne. Mijn tweelingzusje is op tienjarige leeftijd overleden aan een zeldzame hersenstamtumor. Hiervoor is nog geen behandeling mogelijk, zelfs niet nu we 20 jaar verder zijn. Omdat ik het heel belangrijk vind dat ook deze kinderen kunnen genezen, haak ik mutsen, waarvan 75% van de opbrengst naar de “Tobias Sybesma foundation” gaat. Tobias had dezelfde hersentumor en hij en zijn ouders hebben deze foundation opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenstam kanker. Help jij mee? Koop een muts en loop er deze winter lekker warm bij! Kijk voor meer informatie op: tobiassybesma.nl.

Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) is er voor alle wintersportliefhebbers in Nederland om hun belangen te behartigen. Dat doen ze samen met de ruim 160 wintersportorganisaties. Zij willen het verschil maken door hen te helpen zichtbaar en vindbaar te zijn voor de wintersporter en te helpen met het versterken van de kwaliteit. Daarom biedt de NSkiV producten, diensten en ondersteuning aan wintersportorganisaties. Ook organiseren ze diverse platformbijeenkomsten voor verschillende disciplines en type accommodaties.

De samenwerking tussen Snowsports Zwolle en de Nederlandse Ski Vereniging draagt bij aan het verhogen van de zichtbaarheid en kwaliteit van de Indoor Rolbanen in Nederland.
Reserveren