Wintersport Canada - Snowsports Zwolle

Wintersport Canada

Edmonton & Jasper, Canada

Sneeuwzekere wintersportbestemming

De wintersportvakantie komt dichterbij, zou er sneeuw liggen op jouw bestemming? Dat is elk jaar weer spannend, tenzij je naar West-Canada gaat! Vlieg in 8,5 uur non-stop met KLM naar Edmonton en ga op wintersport in het nabijgelegen Jasper National Park. Een sneeuwzekere bestemming met een dik pak poedersneeuw, een grote variatie aan afdalingen en vele activiteiten zoals wildlife spotten, ijsklimmen en hondensledetochten.

Fantastisch skiën en snowboarden in Jasper National Park

Als je een pro bent op de lange latten, dan kun je in Jasper National Park je geluk op. Hier kun je door kilometers verse poedersneeuw sjezen en wordt skiën een compleet nieuwe ervaring. Of bind jouw snowboard onder en geniet kilometers lang van de meest geweldige afdalingen en prachtige natuur in de Rocky Mountains. Bijna nooit staan er geen wachtrijen bij de liften en er is altijd voldoende ruimte op de pistes om heerlijk te skiën en snowboarden.

Beleef bijzondere winteractiviteiten

Maak bij Jasper een unieke hondesledetocht, waarbij je slee wordt voortgetrokken door enthousiaste husky’s.
Lees verder
Zoef door de sneeuw en geniet van deze bijzondere ervaring. Of boek een Wildlife Tour in Jasper National Park en ga op zoek naar wilde dieren, zoals coyotes, dikhoornschapen en elanden.

Betoverende natuurverschijnselen

Jasper wordt niet alleen geroemd om poedersneeuw en wildlife. Hier wachten ook bijzondere natuurverschijnselen op je.
Lees verder
In de avond vergaap je je aan een schitterende sterrenhemel. Ook heb je een grote kans het Noorderlicht te zien, een magisch schouwspel in de lucht. Loop tijdens de Maligne Canyon Icewalk over de bodem van een rivier, de tocht gaat door een met ijspegels versierde canyon, een belevenis om nooit te vergeten!
"Een onvergetelijke week.
Je moet het beleven!"

En, wil jij wintersporten in Canada?

Wil jij skiën of snowboarden in fantastische poedersneeuw, wandelen door een bevroren canyon of in een slee voortgetrokken worden door husky’s? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Tioga Tours, deze staat binnen een werkdag in je mailbox.

Lees meer informatie over wintersport in West-Canada


MEER INFORMATIE OF BENIEUWD
NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Reserveren