Over ons


Over de oprichter

Voor velen is de wintersportvakantie de mooiste tijd van het jaar. Het is alleen jammer dat de wintersport weer zo snel voorbij is. Ook ik, Alexander de Boer, eigenaar van Snowsports Zwolle, herken dat probleem. Toen ik op mijn derde voor het eerst op de lange latten stond, vond ik dat geweldig. Sindsdien is skiën mijn passie, waar ik dan ook altijd mee bezig ben.
Hoe beter mijn techniek werd, hoe meer plezier ik aan de wintersport beleefde. Dat is wat mij ertoe bracht om een lerarenopleiding tot skileraar te volgen en enkele jaren later de Oostenrijkse vervolgopleidingen (Landes 1, Landes 2, Alpinkurs) te volgen. Ik heb vele jaren lesgegeven op meerdere rolbanen in Nederland. In eerste instantie als bijbaantje tijdens mijn studie aan de TU Delft. Maar ook toen ik een fulltime baan had, werkte ik als parttime-skileraar in de avonduren.
"Wintersportvakantie is de mooiste
tijd van het jaar."

"Voor velen is de wintersportvakantie de mooiste tijd van het jaar. Het is alleen jammer dat de wintersport weer zo snel voorbij is."

Mijn visie

De meeste wintersporters gaan één of twee keer per jaar op wintersport. Een erg leuke vakantie, die veel te snel voorbij is. Hoe beter je techniek wordt, hoe meer plezier je beleeft aan de wintersport. Dat geldt voor iedereen op alle niveaus, van beginners tot vergevorderde skiërs en snowboarders. Ik gun iedereen optimaal genot van de wintersport en dat begint juist in Nederland.

Door lessen te nemen en/of te trainen op een rollerbaan verbeter jij je techniek en conditie. Je krijgt meer controle en komt makkelijker de piste af. Hierdoor heb je minder spierpijn en/of angst. Daarnaast heb je al veel langer voorpret van je wintersport en het is een leuke manier om gezond te bewegen. Naast dit alles, is trainen op een rollerbaan leuk om te doen!
Daar draait Snowsports Zwolle om. Meer plezier beleven met het skiën en snowboarden voor iedereen uit de regio Zwolle en omgeving. Voor iedereen, het hele jaar door!

Ons team

Bij Snowsports Zwolle werken we met een enthousiast team. Ons team bestaat uit gekwalificeerde leraren met allemaal dezelfde passie: wintersport. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze leraren krijgen daarom regelmatig nieuwe trainingen. Op deze manier zorgen we samen voor trainingen van hoge kwaliteit.

Ook bij ons werken?

Wil je ook graag leraar worden bij Snowsports Zwolle werken? Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde ski- of snowboardleraar? Dan is dat mogelijk. Bij voorkeur heb je ervaring op een indoorrolbaan. Heb je dat niet, dan bieden wij de mogelijkheid om je daarin op te leiden.
Binnen ons team krijg je ook verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wil je meer informatie of ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen!  
Reserveren