Dutchweek - Snowsports Zwolle

Dutchweek

Dutchweek - Snowsports Zwolle

Val Thorens

Hou je van wintersport, vind je het gezellig om met bekenden op wintersport te gaan of nieuwe vrienden te maken?

Dan is de Dutchweek wat voor jou. Van zaterdag 27 april t/m 4 mei 2024 organiseert Snowsports Zwolle in samenwerking met Travelski de Dutchweek en kan je met je gezin of vrienden naar Val Thorens!

Aantrekkelijke prijs

Snowsports Zwolle beschikt tijdens deze week over een breed aanbod van accommodaties tegen een uiterst scherpe prijs. Zo heb je de keus uit een eenvoudige studio of appartement, of je kiest voor een luxe chalet. Alle week-arrangementen zijn inclusief een liftpas van 7 dagen, waar je als Snowsports Zwolle gast maar 6 dagen voor hoeft af te rekenen. De toegang tot de après-ski feesten zijn gratis en exclusief voor de gasten van Snowsports Zwolle en Snowtime / Travelski.

Ski- en snowboardlessen

Volg als beginner, maar ook als vergevorderde, onze lessen/trainingen in Val Thorens. Door je techniek te verbeteren krijg je nog meer plezier in het skiën en snowboarden!
Lees verder
Ski- of snowboardles in het Nederlands van gediplomeerde leraren tijdens de Dutchweek in Val Thorens
Voor slechts € 189,- krijg jij of je kind(eren) 5 ochtenden ski- of snowboardles van een Nederlandse leraar. De lessen zullen plaatsvinden tussen 09:00 en 12:00 u van zondag 30 april t/m donderdag 6 mei 2023.

Waarom lessen in Val Thorens met Snowsports Zwolle?
 • Les in het Nederlands.
 • Indeling op het juiste niveau
 • Alle leraren zijn gediplomeerd ski- of snowboardleraar
 • Optimale lestijd: elke ochtend 3 uur training.
 • Groepsgrootte tussen de 6 en 12 personen.
 • Diploma skiën en snowboarden voor alle kinderen.
 • Bij de allerkleinste kindergroepen één extra begeleider.
Privélessen
Ook privélessen zijn mogelijk. Hier kan u aangeven wat u wilt leren of behandelen.
 • Voor 1 persoon kost dit € 55 per uur.
 • Voor elke extra persoon kost dit € 10 per uur extra
 • Maximaal 6 personen
 • Minimaal 2 uur per dag

Lunchopvang ‘Broodje mee’

Met de Lunchopvang ‘Broodje mee’ kunnen je kids aansluitend aan de ski-of snowboardles, overblijven. Dat is helemáál gezellig en super praktisch!
Lees verder
Lunchopvang
Lunchopvang ‘Broodje mee’ kan bijgeboekt worden bij de ski- en snowboardlessen, en vindt plaats van zondag t/m woensdag 12:00 tot 14:00 uur.

Hoe werkt het?
De skileraar brengt je kind(eren) direct vanuit de skiles naar de lunchopvang. Dus daar heb je geen omkijken naar! Als ouder heb je tot 14:00 uur alle tijd en hoef je niet steeds de klok in de gaten te houden. Het stijgend aantal aanmeldingen laat zien dat zowel de kinderen als de ouders enthousiast zijn over Broodje Mee! De organisatie zorgt ervoor dat de kinderen van zowel Groep Soleil als Groep Slalom rond 14:00 uur klaar zijn om te worden opgehaald bij Résidence Montana.

Lunchopvang Broodje Mee staat wederom onder de inspirerende en professionele Nederlandse begeleiding van o.a. Lianne en Suzanne. Alle activiteiten zijn erop gericht dat de kinderen het naar hun zin hebben. Zo wordt er gerepeteerd voor het Dutchweek-lied met danspasjes, geeft Suzanne op speelse wijze kinder-yoga en gaat Lianne aan de slag met theaterlesjes en improvisatie. Of misschien worden de kinderen geschminkt en leren ze coole moves voor de kinderdisco. Elke dag is een verrassing met heel veel fun!
 • Groep Soleil – voor kinderen van 4 t/m 7 jaar: naast Residence Montana en Montana Lodge.
 • Groep Slalom – voor kinderen van 8 t/m 12 jaar: meer boven in het dorp nabij de slalom piste.
Prijs: € 59,- voor 4 x lunchopvang

First Tracks

Wil jij ook altijd het liefst als eerste op de piste staan? Dan is first tracks misschien iets voor jou. Neem om 7:30 al de eerste lift en maak de eerste sporen op de piste. Daarna kan je genieten van een heerlijk ontbijt in bergrestaurant Chalet de la Marine.
Lees verder
First Tracks De First Tracks is al jaren een vast onderdeel van het unieke Dutchweek Snowtime programma.

Wat maakt de First Tracks nou zo speciaal en leuk? Exclusief voor een selecte groep gaat i.p.v. 09:00 al om 07:30 uur de cabinelift Funitel de Péclet draaien (en sluit om 08:30). Na één of twee afdalingen over de Tête Ronde piste staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar in het gezellige pisterestaurant Chalet de la Marine. Die 1,5 uur extra is op zich al gaaf, maar wat de First Track extra cachet geeft is dat unieke ochtendlicht op 3000 m hoogte! De zon klimt op het vroege tijdstip in rap tempo omhoog en zet de bergen in een betoverend licht. Wat een belevenis !

De First Tracks met kinderen boeken is een aanrader. Zeker als ze goed uit de voeten kunnen op blauwe pistes.
 • Datum: n.t.b.
 • Startpunt/tijd: Funitel de Péclet; 07:30 uur
 • Ontbijt locatie/tijd: Chalet de la Marine; 08:00 – 09:00 uur
 • Prijs: € n.t.b,-

Test & Ride Center

Wanneer krijg je nou de kans om nieuw materiaal uit te proberen in de echte sneeuw? In de Dutchweek kan het allemaal. Er staan vele merken die je kan uitproberen en de experts staan voor je klaar om alles te vertellen over de nieuwste snufjes en ontdekkingen.
Lees verder
Test gratis nieuwste ski’s en snowboards!
Het testcentrum van de Dutchweek is uitgegroeid tot een professioneel testcentrum waar diverse bekende merken ski’s en snowboards vertegenwoordigd zijn. Bij de echte experts kan je terecht met al je vragen omtrent skiën en snowboarden, en je kan het gratis en voor niks zelf ervaren door eens met ander en nieuw materiaal de pistes af te suizen of te freeriden!

Wat ligt jou wel en waar kan je nou juist niet mee uit de voeten? Maar ook de vraag welk materiaal het best bij bepaalde weers- en sneeuwomstandigheden past, zal hier met enthousiasme beantwoord worden. Kortom, kom een kijkje nemen en neem de proef op de som bij het Snowtime Dutchweek Test & Ride Center bij Chalet de La Marine!

De testkaarten zijn gratis maar dienen wèl vooraf gereserveerd te worden!
"Een onvergetelijke week.
Je moet het beleven!"

MEER INFORMATIE OF BENIEUWD
NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Direct boeken
Reserveren