Vervoer - Snowsports Zwolle

Vervoer

Dutchweek - Snowsports Zwolle

Vervoer

Royal Class retour: € 159,-

Ideale, milieuvriendelijke en veilige manier om naar de Dutchweek Snowtime te reizen! Wij maken gebruik van Royal Class bussen die voldoen aan de ANVR touringcar-classificatie. Je wintersport begint zodra je aan boord van de bus stapt! De Royal Class bus voeg je toe in boekingsstappen. Boekingen binnen 6 weken voor vertrek onder voorbehoud van nog beschikbare stoelen. Roken in de bus is niet toegestaan. Er worden enkele stops gemaakt om o.a. iets te eten, te roken of even de benen te strekken.

 
HEENREIS 
Datum: vrijdagavond 28 april – Indicatie vertrek 18:00/19:00 uur of later. 
Opstapplaatsen NL: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Breda-Prinsenbeek en Eindhoven. 
Bij te weinig belangstelling voor een opstapplaats kunnen we het schema wijzigen en nemen we contact met je op. Exacte vertrektijd ontvang je bij de reispapieren.
Uitstapplaats Val Thorens: zaterdagochtend 29 april arriveren de bussen in Val Thorens. De stopplaats is het centraal gelegen Place des Arolles (busstation) dat direct aan de bagagerie grenst. Vanaf de Place des Arolles pendelen er om de 20 minuten gratis skibussen door het dorp (tussen 08:00 en 20:00 uur). Er is altijd wel een halte bij jouw accommodatie in de buurt.
 
TERUGREIS
Datum: zaterdagavond 6 mei - Indicatie vertrek 18:00 uur.
Tenzij we anders aangeven in de reispapieren houden we als opstapplaats voor de terugreis Place des Arolles aan. De aankomst van de bussen in Nederland is op zondagochtend 7 mei.
 
BAGAGE
Bussen hebben een beperkte bagageruimte die is afgestemd op het aantal passagiers. Onze bagagerichtlijn is:
- 1 stuk handbagage van klein formaat, ca. 2-3 kg
- 1 koffer of reistas: max. 20 kg en normaal formaat (max. 80 x 70 x 30 cm)
- 1 ski-/snowboardhoes + schoenen(tas). Snowboardbindingen losmaken + om boots doen. In ski-/snowboardhoes geen andere dingen doen zoals schoenen, kleding, eet/drinkwaren.
 
ROYAL CLASS & KEURMERK
Alle zitplaatsen zijn Royal Class. De bussen beschikken over een toilet, airco, koelkast, koffiezetter, dubbele beglazing, luchtvering, geluidsinstallatie, 2 passagiersdeuren en vaak verstelbare voetsteunen. De beroepschauffeurs houden zich strikt aan de regels voor rij- en rusttijden. Bovendien voldoen de bussen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Het comfort van de Royal Class bussen is volgens ANVR classificatie, busbedrijven hanteren het Keurmerk Touringcarbedrijf.
"Een onvergetelijke week.
Je moet het beleven!"

MEER INFORMATIE OF BENIEUWD
NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Direct boeken
Reserveren