Groepsactiviteit Zwolle | Snowsports Zwolle

Groepsactiviteit Zwolle



GROEPSACTIVITEIT ZWOLLE



Leuke groepsactiviteit in Zwolle!


Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve groepsactiviteit in Zwolle? Bij Snowsports Zwolle kan je skiën en snowboarden in een indoor skihal! Maak je dag in Zwolle onvergetelijk met deze unieke bezigheid. Deze groepsactiviteit in Zwolle is ideaal voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.
GROEPSACTIVITEIT IN ZWOLLE BOEKEN?

Reserveer nu jouw groepsactiviteit, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Snowsports Zwolle

Snowsports is hét indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle. Je wordt goed begeleid tijdens de groepsactiviteit, dus het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Iedereen mag bij ons op de rolbaan stappen!

Mogelijkheden groepsactiviteit Zwolle


We bieden verschillende mogelijkheden voor een groepsactiviteit in Zwolle. Zo kan je bij ons meer doen dan alleen skiën of snowboarden. Wil je er echt een leuke dag weg van maken? Maak je groepsactiviteit dan helemaal af met een overheerlijke lunch, diner of borrel bij Snowsports Zwolle! De lunch, het diner of de borrel verzorgen wij in samenwerking met Het Weeshuys Zwolle. Zij kunnen zelfs voor een toffe foodtruck met fingerfood zorgen!

Maatwerk


En wil je nou nog iets in een besloten ruimte doen, zoals bijvoorbeeld een presentatie of teambuildingsactiviteit? Ook dat kan in onze afgeschermde ruimte. Een groepsactiviteit bij Snowsports Zwolle is echt maatwerk. We nemen van tevoren jouw wensen goed door en zorgen ervoor dat het een geslaagde dag wordt!

Materialen

Goed om te weten; al het materiaal is aanwezig. Van ski’s tot boards en van stokken tot schoenen, je hoeft niks zelf mee te nemen. Zorg er wel voor dat je sportieve kleding draagt, bijvoorbeeld een sportieve broek en shirt met lange mouwen.

Groepsactiviteit Zwolle reserveren?


Enthousiast geworden over deze toffe groepsactiviteit? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. We helpen je graag verder! Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 038 – 792 00 99 of te mailen naar info@snowsportszwolle.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via onze website.
  • Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect... Lees meer

    Jasper van Stiphout Avatar Jasper van Stiphout
    8 december 2019

    Als collega ondernemer deze locatie bezocht en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de grootse aanpak van de eigenaar. Twee super grote indoorrolpistes en een... Lees meer

    Ruud van Dongen Avatar Ruud van Dongen
    5 oktober 2019
  • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

    Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
    2 februari 2022

    Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

    Bob De Lange Avatar Bob De Lange
    4 maart 2022
  • Enthousiast en vriendelijk personeel wat weet waar ze het over hebben. Ideaal om even bij te scholen voor de vakantie of voor de beginner al een klein beetje ervaring op... Lees meer

    DJ Sip Avatar DJ Sip
    29 december 2023

    Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook... Lees meer

    B Habibi Avatar B Habibi
    12 oktober 2021
  • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

    An de Herder Avatar An de Herder
    5 november 2020
  • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

    M. Herfst Avatar M. Herfst
    27 december 2020
  • Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven. Ik twijfel er niet aan dat dit zijn vruchten gaat afwerpen in de sneeuw! Thnx :)

    Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
    11 maart 2020
  • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

    Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
    2 februari 2022

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.