Snowsports Zwolle | COVID-19 Virus voorwaarden


COVID-19


MAATREGELEN EN MEDEDELINGEN

Coronavirus (COVID-19) Protocol .

Update 8 oktober 2021

We heten bij Snowsports Zwolle iedereen van harte welkom. Skiën en snowboarden kan sinds eind september zonder corona toegangsbewijs (CTB), zonder 1,5 meter afstand-restrictie en iedereen mag ook weer komen kijken. Hoe fijn is dat!

Er geldt nog één coronaregel en die heeft te maken met onze horeca. Wie bij ons gebruik wil maken van die faciliteiten, heeft wel een CTB nodig. Dat is verplicht gesteld. We vragen je vriendelijk om dat toegangsbewijs bij je te hebben en te kunnen tonen.

Tot slot. De algemene hygiënemaatregelen zoals hoesten in de elleboog, handen wassen, maar niet schudden, blijven ook gelden. En als je coronaklachten hebt, dan blijf je thuis.

Heb je nog vragen, spreek ons gerust even aan. We helpen je graag.

Namens Snowsports bedankt voor je medewerking. Zo beleven we samen nog meer ski- en snowboardplezier!

COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden:

Onze standaard annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus voorwaarden. 

Indien je niet kunt óf mag komen in verband met COVID-19 Virus, kan je tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Dit kan je doen via jouw account in SkiBook of door een mail te sturen aan skibook@snowsportszwolle.nl. 

Indien je een enkele les annuleert, krijgt je hiervoor een lastminute les* tegoed. Indien je een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flex-lessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend. 

Je bent je geld nooit kwijt. Indien er geen mogelijkheid is om de lessen of de cursus later in te halen, dan krijg je je geld terug. 

*Lastminute les
Een last minute les is een les die online wordt geboekt en gevolgd binnen vierentwintig uur. 

Vragen?
Voor vragen verzoeken wij deze bij voorkeur per e-mail te stellen via info@snowsportszwolle.nl.

Reserveren