Groepsactiviteit Zwolle | Snowsports Zwolle

Groepsactiviteit ZwolleGROEPSACTIVITEIT ZWOLLELeuke groepsactiviteit in Zwolle!


Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve groepsactiviteit in Zwolle? Bij Snowsports Zwolle kan je skiën en snowboarden in een indoor skihal! Maak je dag in Zwolle onvergetelijk met deze unieke bezigheid. Deze groepsactiviteit in Zwolle is ideaal voor een uitje met vrienden, familie of collega’s.
GROEPSACTIVITEIT IN ZWOLLE BOEKEN?

Reserveer nu jouw groepsactiviteit, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Snowsports Zwolle

Snowsports is hét indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle. Je wordt goed begeleid tijdens de groepsactiviteit, dus het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Iedereen mag bij ons op de rolbaan stappen!

Mogelijkheden groepsactiviteit Zwolle


We bieden verschillende mogelijkheden voor een groepsactiviteit in Zwolle. Zo kan je bij ons meer doen dan alleen skiën of snowboarden. Wil je er echt een leuke dag weg van maken? Maak je groepsactiviteit dan helemaal af met een overheerlijke lunch, diner of borrel bij Snowsports Zwolle! De lunch, het diner of de borrel verzorgen wij in samenwerking met Het Weeshuys Zwolle. Zij kunnen zelfs voor een toffe foodtruck met fingerfood zorgen!

Maatwerk


En wil je nou nog iets in een besloten ruimte doen, zoals bijvoorbeeld een presentatie of teambuildingsactiviteit? Ook dat kan in onze afgeschermde ruimte. Een groepsactiviteit bij Snowsports Zwolle is echt maatwerk. We nemen van tevoren jouw wensen goed door en zorgen ervoor dat het een geslaagde dag wordt!

Materialen

Goed om te weten; al het materiaal is aanwezig. Van ski’s tot boards en van stokken tot schoenen, je hoeft niks zelf mee te nemen. Zorg er wel voor dat je sportieve kleding draagt, bijvoorbeeld een sportieve broek en shirt met lange mouwen.

Groepsactiviteit Zwolle reserveren?


Enthousiast geworden over deze toffe groepsactiviteit? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. We helpen je graag verder! Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 038 – 792 00 99 of te mailen naar info@snowsportszwolle.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via onze website.
 • Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op... Lees meer

  thumb Lisa Slagter
  11 mei 2022

  Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  thumb Tinkie Winkie
  12 december 2021
 • Superleuk!

  thumb Jeroen van Aken
  6 november 2021

  Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  thumb Bart Korhorn
  2 februari 2022
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  thumb Bob De Lange
  4 maart 2022

  Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  thumb An de Herder
  5 november 2020
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  thumb Bob De Lange
  4 maart 2022
 • Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook ski's, skischoenen etcetera. Diverse banen. Reserveren is denk ik wel gewenst.

  thumb B Habibi
  12 oktober 2021
 • Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  thumb Elise de Vlieg
  2 januari 2020
 • Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik ga voor de volgende skivakantie zeker weer op les. Bedankt

  thumb Melanie ten Broeke
  9 februari 2020

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.