Groepsuitje Overijssel | Snowsports Zwolle

Groepsuitje OverijsselGROEPSUITJES IN ZWOLLEOrigineel groepsuitje in Overijssel!


Op zoek naar een uniek en leuk groepsuitje in Overijssel? Kom skiën of snowboarden in onze indoor skihal! Snowsports Zwolle beschikt over twee rolbanen, waarop jij de ski-/snowboardtechniek kan aanleren of juist verbeteren. Je kan al bij ons terecht voor een groepsuitje met groepen vanaf vier personen. Ideaal voor een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Overijssel.
GROEPSUITJE IN OVERIJSSEL BOEKEN?

Reserveer nu jouw groepsuitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Is ervaring nodig?

Ervaring met wintersport is niet nodig voor dit groepsuitje, iedereen mag bij ons op de rolbaan stappen! Onze gekwalificeerde leraren staan altijd voor je klaar met hulp en tips. Daarnaast houden we altijd rekening met minder mobiele wintersporters. Zo is en blijft een uitje bij Snowsports Zwolle voor iedereen, van jong tot oud, ervaren en onervaren, een leuke beleving.

Mogelijkheden voor een sportief groepsuitje in Overijssel


Bij Snowsports Zwolle kan je terecht voor een volledig verzorgd groepsuitje in een gezellige en sportieve setting. Naast het skiën en snowboarden is er een afgeschermde ruimte beschikbaar voor een eventuele gastspreker en samenwerkings- en teambuildingsactiviteiten. Ook bieden we verschillende spellen en activiteiten aan waar je uit kan kiezen.

Lunch of diner


Maak je groepsuitje helemaal compleet met een lunch, diner en/of borrel. In samenwerking met Het Weeshuys Zwolle kunnen wij een overheerlijke lunch, diner of lekker fingerfood vanuit een foodtruck organiseren voor jou en je groep. De keuze voor een hapje en drankje is optioneel, je kan je groepsuitje helemaal zelf inrichten!

Materiaal

Goed om te weten: je hoeft geen materiaal mee te nemen voor dit groepsuitje in Overijssel. Qua kleding raden we je wel aan om sportieve kleding te dragen, zoals een sportbroek en shirt met lange mouwen. Materialen zoals ski’s, boards, helmen, stokken en ski-/snowboardschoenen zijn aanwezig.

Groepsuitje Overijssel boeken bij Snowsports?


Wil je meer weten over dit groepsuitje in Overijssel, bij Snowsports Zwolle? Neem contact met ons op door te bellen naar 038-792 00 99 of mail naar info@snowsportszwolle.nl. Je kan ook contact opnemen via het contactformulier op deze website.
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  thumb An de Herder
  5 november 2020

  Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook... Lees meer

  thumb B Habibi
  12 oktober 2021
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  thumb Bob De Lange
  4 maart 2022

  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee,... Lees meer

  thumb Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020

  Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op... Lees meer

  thumb Lisa Slagter
  11 mei 2022
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  thumb An de Herder
  5 november 2020
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  thumb Bob De Lange
  4 maart 2022
 • Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op de les waardoor deze werd geannuleerd. Communicatie hierover liep wat stroef maar uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen en is het netjes opgelost!

  thumb Lisa Slagter
  11 mei 2022
 • Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook ski's, skischoenen etcetera. Diverse banen. Reserveren is denk ik wel gewenst.

  thumb B Habibi
  12 oktober 2021

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.