Groepsuitje Overijssel | Snowsports Zwolle

Groepsuitje OverijsselGROEPSUITJES IN ZWOLLEOrigineel groepsuitje in Overijssel!


Op zoek naar een uniek en leuk groepsuitje in Overijssel? Kom skiën of snowboarden in onze indoor skihal! Snowsports Zwolle beschikt over twee rolbanen, waarop jij de ski-/snowboardtechniek kan aanleren of juist verbeteren. Je kan al bij ons terecht voor een groepsuitje met groepen vanaf vier personen. Ideaal voor een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Overijssel.
GROEPSUITJE IN OVERIJSSEL BOEKEN?

Reserveer nu jouw groepsuitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Is ervaring nodig?

Ervaring met wintersport is niet nodig voor dit groepsuitje, iedereen mag bij ons op de rolbaan stappen! Onze gekwalificeerde leraren staan altijd voor je klaar met hulp en tips. Daarnaast houden we altijd rekening met minder mobiele wintersporters. Zo is en blijft een uitje bij Snowsports Zwolle voor iedereen, van jong tot oud, ervaren en onervaren, een leuke beleving.

Mogelijkheden voor een sportief groepsuitje in Overijssel


Bij Snowsports Zwolle kan je terecht voor een volledig verzorgd groepsuitje in een gezellige en sportieve setting. Naast het skiën en snowboarden is er een afgeschermde ruimte beschikbaar voor een eventuele gastspreker en samenwerkings- en teambuildingsactiviteiten. Ook bieden we verschillende spellen en activiteiten aan waar je uit kan kiezen.

Lunch of diner


Maak je groepsuitje helemaal compleet met een lunch, diner en/of borrel. In samenwerking met Het Weeshuys Zwolle kunnen wij een overheerlijke lunch, diner of lekker fingerfood vanuit een foodtruck organiseren voor jou en je groep. De keuze voor een hapje en drankje is optioneel, je kan je groepsuitje helemaal zelf inrichten!

Materiaal

Goed om te weten: je hoeft geen materiaal mee te nemen voor dit groepsuitje in Overijssel. Qua kleding raden we je wel aan om sportieve kleding te dragen, zoals een sportbroek en shirt met lange mouwen. Materialen zoals ski’s, boards, helmen, stokken en ski-/snowboardschoenen zijn aanwezig.

Groepsuitje Overijssel boeken bij Snowsports?


Wil je meer weten over dit groepsuitje in Overijssel, bij Snowsports Zwolle? Neem contact met ons op door te bellen naar 038-792 00 99 of mail naar info@snowsportszwolle.nl. Je kan ook contact opnemen via het contactformulier op deze website.
 • Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven.... Lees meer

  Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
  11 maart 2020

  Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect... Lees meer

  Jasper van Stiphout Avatar Jasper van Stiphout
  8 december 2019
 • Super ski-slee-kinderfeestje gevierd! Alles tot in de puntjes super geregeld. Leuke leerzame les met fijne instructeurs. Warm welkom en begeleiding van iedereen. Aan alles gedacht. Van ranja, snoep, patatjes met... Lees meer

  Kirsten Post-Voogt Avatar Kirsten Post-Voogt
  13 december 2019

  Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op... Lees meer

  Lisa Slagter Avatar Lisa Slagter
  11 mei 2022
 • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
  2 februari 2022

  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020
 • Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven. Ik twijfel er niet aan dat dit zijn vruchten gaat afwerpen in de sneeuw! Thnx :)

  Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
  11 maart 2020
 • Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik ga voor de volgende skivakantie zeker weer op les. Bedankt

  Melanie ten Broeke Avatar Melanie ten Broeke
  9 februari 2020
 • Na 10 jaar weer geskied in een gezellige, ski-arena??. Met goede, professionele sli-instructeurs/ski-instructrices!

  Linda Touber Avatar Linda Touber
  5 september 2021
 • Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook ski's, skischoenen etcetera. Diverse banen. Reserveren is denk ik wel gewenst.

  B Habibi Avatar B Habibi
  12 oktober 2021

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.