Indoor activiteiten Zwolle | Snowsports Zwolle

Indoor activiteiten ZwolleINDOOR ACTIVITEITEN ZWOLLEDe leukste indoor activiteiten in Zwolle!


Wil jij samen met je familie, gezin, vrienden of collega’s iets leuks doen? Maak kennis met onze gave en sportieve indoor activiteiten in Zwolle! In ons indoor ski- en snowboardcentrum zijn groepen vanaf 4 personen al welkom voor wat plezier, actie en gezelligheid.
INDOOR ACTIVITEITEN
ORGANISEREN?

Boek nu een activiteit, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Indoor activiteiten voor jong en oud

In onze skihal organiseren wij indoor activiteiten voor jong en oud. Het maakt niet uit of jullie wel of geen ervaring hebben in skiën of snowboarden. Onze gekwalificeerde leraren helpen en geven tips. Zij besteden ook extra aandacht aan minder sportieve of minder mobiele collega’s. Naast skiën en snowboarden organiseren we ook andere binnen activiteiten. Daarbij mogen jullie zelf een keuze maken uit onze diverse spellen en extra activiteiten. Op die manier maken we altijd een passend programma op maat.

Samen lunchen of dineren


Van onze indoor activiteiten in Zwolle krijg je trek. Gelukkig hebben we genoeg te drinken en eten in ons horecagedeelte. Geniet samen van een heerlijke lunch of sluit de indoor activiteiten af met een warm buffet. Zowel de lunch als het diner is optioneel. Indien je hiervoor kiest, zorgen wij in samenwerking met Het Weeshuys voor een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck midden in onze skihal.

Praktische informatie


Goed om te weten is dat je voor onze binnen activiteiten niets zelf hoeft mee te nemen. Alle materialen waaronder ski’s, snowboards, stokken, schoenen en helmen zijn aanwezig en mag je gebruiken. Het gebruik van eigen ski’s of snowboards op onze rolbaan is niet toegestaan. Je mag wel je eigen helm of schoenen meenemen als je die hebt. Verder raden wij aan om sportieve kleding te dragen. Als je geen skibroek hebt, is een sportbroek ook prima.

Indoor activiteiten Zwolle boeken?

Neem contact met ons op voor een programma op maat. Afhankelijk van je wensen kunnen wij zowel actieve als minder actieve activiteiten organiseren. Op die manier sluit het programma goed aan bij de groep en kan iedereen meedoen met bepaalde activiteiten. Wil je meer informatie over onze indoor activiteiten in Zwolle? Wij vertellen je er graag meer over.
 • Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik... Lees meer

  Melanie ten Broeke Avatar Melanie ten Broeke
  9 februari 2020

  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee,... Lees meer

  Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook... Lees meer

  B Habibi Avatar B Habibi
  12 oktober 2021

  Superleuke indoor ski baan. Professionele lessen gehad. Het skiën gaat een stuk beter!

  Caroline Lip Avatar Caroline Lip
  1 mei 2023
 • Als collega ondernemer deze locatie bezocht en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de grootse aanpak van de eigenaar. Twee super grote indoorrolpistes en een... Lees meer

  Ruud van Dongen Avatar Ruud van Dongen
  5 oktober 2019

  Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect... Lees meer

  Jasper van Stiphout Avatar Jasper van Stiphout
  8 december 2019
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020
 • Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020
 • Sinds juni snowboard ik bijna wekelijks met veel plezier bij Snowsports Zwolle. Hoewel ik een aantal jaar ervaring in de sneeuw heb, was het even wennen om te boarden op de baan. Maar de vriendelijke en professionele begeleiding helpt goed en ik zie dat mijn techniek met sprongen vooruit gaat. Je kunt hier terecht om je techniek beter onder controle te krijgen of om voor de wintersport weer even te wennen aan het skiën/snowboarden. Maar ook voor een (personeels)uitje is het een leuke optie. Ik kijk uit naar de lessen die volgen!

  Annemijn Kroon Avatar Annemijn Kroon
  4 september 2021

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.