Indoor activiteiten Zwolle | Snowsports Zwolle


INDOOR ACTIVITEITEN ZWOLLEDe leukste indoor activiteiten in Zwolle!


Wil jij samen met je familie, gezin, vrienden of collega’s iets leuks doen? Maak kennis met onze gave en sportieve indoor activiteiten in Zwolle! In ons indoor ski- en snowboardcentrum zijn groepen vanaf 4 personen al welkom voor wat plezier, actie en gezelligheid.
INDOOR ACTIVITEITEN
ORGANISEREN?

Boek nu een activiteit, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Indoor activiteiten voor jong en oud

In onze skihal organiseren wij indoor activiteiten voor jong en oud. Het maakt niet uit of jullie wel of geen ervaring hebben in skiën of snowboarden. Onze gekwalificeerde leraren helpen en geven tips. Zij besteden ook extra aandacht aan minder sportieve of minder mobiele collega’s. Naast skiën en snowboarden organiseren we ook andere binnen activiteiten. Daarbij mogen jullie zelf een keuze maken uit onze diverse spellen en extra activiteiten. Op die manier maken we altijd een passend programma op maat.

Samen lunchen of dineren


Van onze indoor activiteiten in Zwolle krijg je trek. Gelukkig hebben we genoeg te drinken en eten in ons horecagedeelte. Geniet samen van een heerlijke lunch of sluit de indoor activiteiten af met een warm buffet. Zowel de lunch als het diner is optioneel. Indien je hiervoor kiest, zorgen wij in samenwerking met Het Weeshuys voor een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck midden in onze skihal.

Praktische informatie


Goed om te weten is dat je voor onze binnen activiteiten niets zelf hoeft mee te nemen. Alle materialen waaronder ski’s, snowboards, stokken, schoenen en helmen zijn aanwezig en mag je gebruiken. Het gebruik van eigen ski’s of snowboards op onze rolbaan is niet toegestaan. Je mag wel je eigen helm of schoenen meenemen als je die hebt. Verder raden wij aan om sportieve kleding te dragen. Als je geen skibroek hebt, is een sportbroek ook prima.

Indoor activiteiten Zwolle boeken?

Neem contact met ons op voor een programma op maat. Afhankelijk van je wensen kunnen wij zowel actieve als minder actieve activiteiten organiseren. Op die manier sluit het programma goed aan bij de groep en kan iedereen meedoen met bepaalde activiteiten. Wil je meer informatie over onze indoor activiteiten in Zwolle? Wij vertellen je er graag meer over.
 • 4 star review  Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op de les waardoor deze werd geannuleerd. Communicatie hierover liep wat stroef maar uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen en is het netjes opgelost!

  thumb Lisa Slagter
  11 mei 2022

  5 star review  Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook ski's, skischoenen etcetera. Diverse banen. Reserveren is denk ik wel gewenst.

  thumb B Habibi
  12 oktober 2021
 • 5 star review  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020

  5 star review  Na 10 jaar weer geskied in een gezellige, ski-arena😊🎿. Met goede, professionele sli-instructeurs/ski-instructrices!

  thumb Linda Touber
  5 september 2021

5 star review  Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

thumb Tinkie Winkie
12 december 2021

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.