Indoor activiteiten Zwolle | Snowsports Zwolle

Indoor activiteiten ZwolleINDOOR ACTIVITEITEN ZWOLLEDe leukste indoor activiteiten in Zwolle!


Wil jij samen met je familie, gezin, vrienden of collega’s iets leuks doen? Maak kennis met onze gave en sportieve indoor activiteiten in Zwolle! In ons indoor ski- en snowboardcentrum zijn groepen vanaf 4 personen al welkom voor wat plezier, actie en gezelligheid.
INDOOR ACTIVITEITEN
ORGANISEREN?

Boek nu een activiteit, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Indoor activiteiten voor jong en oud

In onze skihal organiseren wij indoor activiteiten voor jong en oud. Het maakt niet uit of jullie wel of geen ervaring hebben in skiën of snowboarden. Onze gekwalificeerde leraren helpen en geven tips. Zij besteden ook extra aandacht aan minder sportieve of minder mobiele collega’s. Naast skiën en snowboarden organiseren we ook andere binnen activiteiten. Daarbij mogen jullie zelf een keuze maken uit onze diverse spellen en extra activiteiten. Op die manier maken we altijd een passend programma op maat.

Samen lunchen of dineren


Van onze indoor activiteiten in Zwolle krijg je trek. Gelukkig hebben we genoeg te drinken en eten in ons horecagedeelte. Geniet samen van een heerlijke lunch of sluit de indoor activiteiten af met een warm buffet. Zowel de lunch als het diner is optioneel. Indien je hiervoor kiest, zorgen wij in samenwerking met Het Weeshuys voor een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck midden in onze skihal.

Praktische informatie


Goed om te weten is dat je voor onze binnen activiteiten niets zelf hoeft mee te nemen. Alle materialen waaronder ski’s, snowboards, stokken, schoenen en helmen zijn aanwezig en mag je gebruiken. Het gebruik van eigen ski’s of snowboards op onze rolbaan is niet toegestaan. Je mag wel je eigen helm of schoenen meenemen als je die hebt. Verder raden wij aan om sportieve kleding te dragen. Als je geen skibroek hebt, is een sportbroek ook prima.

Indoor activiteiten Zwolle boeken?

Neem contact met ons op voor een programma op maat. Afhankelijk van je wensen kunnen wij zowel actieve als minder actieve activiteiten organiseren. Op die manier sluit het programma goed aan bij de groep en kan iedereen meedoen met bepaalde activiteiten. Wil je meer informatie over onze indoor activiteiten in Zwolle? Wij vertellen je er graag meer over.
 • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  thumb Tinkie Winkie
  12 december 2021

  Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  thumb Bart Korhorn
  2 februari 2022
 • Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect... Lees meer

  thumb Jasper van Stiphout
  8 december 2019

  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee,... Lees meer

  thumb Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  thumb An de Herder
  5 november 2020

  Superleuk!

  thumb Jeroen van Aken
  6 november 2021
 • Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  thumb Elise de Vlieg
  2 januari 2020
 • Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik ga voor de volgende skivakantie zeker weer op les. Bedankt

  thumb Melanie ten Broeke
  9 februari 2020
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020
 • Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect leren. Ook is het ideaal voor kinderen om te leren, omdat de skileraren veel aandacht geeft en constant dichtbij is.

  thumb Jasper van Stiphout
  8 december 2019

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.