Kinderactiviteit Zwolle | Snowsports Zwolle

Kinderactiviteit ZwolleKinderactiviteit ZwolleDe leukste kinderactiviteiten in Zwolle


Ben je op zoek naar een leuke kinderactiviteit in omgeving Zwolle? Lijkt het je leuk om een sportieve en bijzondere activiteit te ondernemen? En dat allemaal onder begeleiding van ervaren professionals? Bij Snowsports Zwolle krijg je les van echte ski-instructeurs. Perfect voor sportieve jongens en meisjes die willen leren skiën of alvast willen oefenen voor de volgende wintersportvakantie.
KINDERACTIVITEIT
OMGEVING ZWOLLE

Reserveer een kinderactiviteit direct online of neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

KINDERACTIVITEIT ZWOLLE

Snowsports Zwolle is hét nieuwe indoor ski- en snowboardcentrum in Zwolle. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A28 en we bieden allerlei leuke activiteiten aan voor kinderen. Bij ons krijgen ze les van onze ervaren medewerkers. Ook als ze al ervaring hebben, kunnen ze oefenen onder begeleiding van een instructeur. Een leuke en sportieve ervaring voor kinderen. Materiaal (ski’s, schoenen en helm) is bij ons inbegrepen, dus je hoeft niets mee te nemen. Zorg wel dat je een lange broek en shirt met lange mouwen draagt, omdat de kleding vochtig kan worden op de rolbaan.

VOOR MEERDERE KINDEREN

Zoek je voor meerdere kinderen een leuke kinderactiviteit in Zwolle? Wij bieden ook de mogelijkheid tot het vieren van kinderfeestjes. Voor gezelligheid en actie met een groep van vijf tot maximaal tien kinderen, waarbij ze onder andere gaan skiën, sleetje rijden en samen patat of pannenkoeken eten. Ook hier hebben wij alles voor je geregeld. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur en we hebben zelfs extra mogelijkheden, zoals nagelen of curling.

KINDERACTIVITEIT OMGEVING ZWOLLE VOOR MEERDERE DAGEN

Hebben ze de smaak te pakken? Of ben je op zoek naar een wel heel gaaf zomerkamp? Speciaal voor de echte sportieve avonturiertjes hebben wij nog iets leuks: een Extreme Sports Summercamp! Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben wij samen met Roest, Krazy Kangaroo, Skatepark Zwolle en Thor het leukste zomerkamp van Zwolle bedacht, met heel veel bijzondere sportieve activiteiten. Zoals een klimmen in de boulderhal bij “Roest”, trampolinespringen bij Krazy Kangaroo, een survivalrun bij Thor, skaten in het skatepark bij skatepark Zwolle en natuurlijk skiën bij ons op de rolbaan.

DE PERFECTE KINDERACTIVITEIT OMGEVING ZWOLLE

Kinderactiviteit Zwolle gezocht? Zoek niet verder: de leukste kinderactiviteiten in omgeving Zwolle vind je bij ons. Wij vinden het hartstikke tof als jullie een keer langskomen en willen altijd meedenken over de mogelijkheden. Heb je daarom nog vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.
 • Na 10 jaar weer geskied in een gezellige, ski-arena??. Met goede, professionele sli-instructeurs/ski-instructrices!

  Linda Touber Avatar Linda Touber
  5 september 2021

  Als collega ondernemer deze locatie bezocht en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de grootse aanpak van de eigenaar. Twee super grote indoorrolpistes en een... Lees meer

  Ruud van Dongen Avatar Ruud van Dongen
  5 oktober 2019
 • Superleuke indoor ski baan. Professionele lessen gehad. Het skiën gaat een stuk beter!

  Caroline Lip Avatar Caroline Lip
  1 mei 2023

  Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik... Lees meer

  Melanie ten Broeke Avatar Melanie ten Broeke
  9 februari 2020
 • Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  Elise de Vlieg Avatar Elise de Vlieg
  2 januari 2020

  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee,... Lees meer

  Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020
 • Sinds juni snowboard ik bijna wekelijks met veel plezier bij Snowsports Zwolle. Hoewel ik een aantal jaar ervaring in de sneeuw heb, was het even wennen om te boarden op de baan. Maar de vriendelijke en professionele begeleiding helpt goed en ik zie dat mijn techniek met sprongen vooruit gaat. Je kunt hier terecht om je techniek beter onder controle te krijgen of om voor de wintersport weer even te wennen aan het skiën/snowboarden. Maar ook voor een (personeels)uitje is het een leuke optie. Ik kijk uit naar de lessen die volgen!

  Annemijn Kroon Avatar Annemijn Kroon
  4 september 2021
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020
 • Superleuk!

  Jeroen van Aken Avatar Jeroen van Aken
  6 november 2021

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren