Kinderactiviteit Zwolle | Snowsports Zwolle


Kinderactiviteit Zwolle



De leukste kinderactiviteiten in Zwolle


Ben je op zoek naar een leuke kinderactiviteit in omgeving Zwolle? Lijkt het je leuk om een sportieve en bijzondere activiteit te ondernemen? En dat allemaal onder begeleiding van ervaren professionals? Bij Snowsports Zwolle krijg je les van echte ski-instructeurs. Perfect voor sportieve jongens en meisjes die willen leren skiën of alvast willen oefenen voor de volgende wintersportvakantie.
KINDERACTIVITEIT
OMGEVING ZWOLLE

Reserveer een kinderactiviteit direct online of neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

KINDERACTIVITEIT ZWOLLE

Snowsports Zwolle is hét nieuwe indoor ski- en snowboardcentrum in Zwolle. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A28 en we bieden allerlei leuke activiteiten aan voor kinderen. Bij ons krijgen ze les van onze ervaren medewerkers. Ook als ze al ervaring hebben, kunnen ze oefenen onder begeleiding van een instructeur. Een leuke en sportieve ervaring voor kinderen. Materiaal (ski’s, schoenen en helm) is bij ons inbegrepen, dus je hoeft niets mee te nemen. Zorg wel dat je een lange broek en shirt met lange mouwen draagt, omdat de kleding vochtig kan worden op de rolbaan.

VOOR MEERDERE KINDEREN

Zoek je voor meerdere kinderen een leuke kinderactiviteit in Zwolle? Wij bieden ook de mogelijkheid tot het vieren van kinderfeestjes. Voor gezelligheid en actie met een groep van vijf tot maximaal tien kinderen, waarbij ze onder andere gaan skiën, sleetje rijden en samen patat of pannenkoeken eten. Ook hier hebben wij alles voor je geregeld. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur en we hebben zelfs extra mogelijkheden, zoals nagelen of curling.

KINDERACTIVITEIT OMGEVING ZWOLLE VOOR MEERDERE DAGEN

Hebben ze de smaak te pakken? Of ben je op zoek naar een wel heel gaaf zomerkamp? Speciaal voor de echte sportieve avonturiertjes hebben wij nog iets leuks: een Extreme Sports Summercamp! Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben wij samen met Roest, Krazy Kangaroo, Skatepark Zwolle en Thor het leukste zomerkamp van Zwolle bedacht, met heel veel bijzondere sportieve activiteiten. Zoals een klimmen in de boulderhal bij “Roest”, trampolinespringen bij Krazy Kangaroo, een survivalrun bij Thor, skaten in het skatepark bij skatepark Zwolle en natuurlijk skiën bij ons op de rolbaan.

DE PERFECTE KINDERACTIVITEIT OMGEVING ZWOLLE

Kinderactiviteit Zwolle gezocht? Zoek niet verder: de leukste kinderactiviteiten in omgeving Zwolle vind je bij ons. Wij vinden het hartstikke tof als jullie een keer langskomen en willen altijd meedenken over de mogelijkheden. Heb je daarom nog vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.
 • 5 star review  Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  thumb Elise de Vlieg
  2 januari 2020

  5 star review  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020
 • 5 star review  Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven. Ik twijfel er niet aan dat dit zijn vruchten gaat afwerpen in de sneeuw! Thnx :)

  thumb Marleen Groeneveld
  11 maart 2020

  5 star review  Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect leren. Ook is het ideaal voor kinderen om te leren, omdat de skileraren veel aandacht geeft en constant dichtbij is.

  thumb Jasper van Stiphout
  8 december 2019

  5 star review  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  thumb Colin Pelleboer
  6 december 2019

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.