Kinderfeestje Overijssel | Snowsports Zwolle


Kinderfeestje OverijsselHet leukste kinderfeestje in Overijssel!


Zoek jij een leuke plek voor een kinderfeestje in Overijssel? Wij bieden unieke, sportieve en vooral superleuke kinderfeestjes, voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderfeestjes zijn te reserveren voor groepen van minimaal vijf tot maximaal tien kinderen. Heb je een andere samenstelling? Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
KINDERFEESTJE
ORGANISEREN?

Reserveer jouw kinderfeestje direct online of neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

SPORTIEF KINDERFEESTJE OVERIJSSEL

Snowsports Zwolle is het walhalla voor kinderfeestjes in Overijssel. Dat komt omdat wij het nieuwste, leukste en ook het gezelligste indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle zijn. Wij bestaan uit een vriendelijk en enthousiast team van gekwalificeerde leraren die met veel geduld en plezier lesgeven. Zowel aan volwassenen als aan kinderen. Het maakt ons niet uit of de kinderen al ervaring hebben of niet. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben. Bij ons krijg je een uniek, origineel en onvergetelijk kinderfeestje in Overijssel.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Het draait natuurlijk allemaal om de kinderen, maar het is ook prettig als de volwassenen kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld doordat ze niets hoeven te regelen. Het enige wat wij vragen, is dat de kinderen een lange broek en shirt of dunne trui met lange mouwen aantrekken. De kleding kan namelijk nat worden op de rolbaan.

HET PROGRAMMA

Eerst worden de kinderen ontvangen, waarbij er tijd is om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna kunnen we direct op de latten! Geen zorgen, al het materiaal hiervoor is inbegrepen. Onze instructeurs houden de kinderen goed in de gaten en verzorgen een leuke en leerzame les voor alle skiniveaus. In de pauze kan iedereen even tot rust komen met limonade en wat lekkers. Iedereen bijgetankt? Afhankelijk van het programma dat je kiest, gaan de kinderen nog extra curlen of nagelen (spijker in houtstam slaan). Daarna gaan de kinderen lekker sleetje rijden van de rolbaan. We eindigen met patat of pannenkoeken en als kers op de taart krijgen ze allemaal een leuke verrassing mee.

KINDERFEESTJE OVERIJSSEL RESERVEREN?

Ben je enthousiast geworden? Als je nog een kinderfeestje in Overijssel zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie, zoals tarieven en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken graag alle mogelijkheden met je door. Je kunt via onze website contact opnemen, maar je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 038 – 792 00 89.
 • 5 star review  Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik ga voor de volgende skivakantie zeker weer op les. Bedankt

  thumb Melanie ten Broeke
  9 februari 2020

  5 star review  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  thumb Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • 5 star review  Super ski-slee-kinderfeestje gevierd! Alles tot in de puntjes super geregeld. Leuke leerzame les met fijne instructeurs. Warm welkom en begeleiding van iedereen. Aan alles gedacht. Van ranja, snoep, patatjes met snacks, tot aan goodiebag. Voor zelfs de kinderen die nog nooit op de latten hadden gestaan, een super ervaring. Een middag vol plezier en voor iedereen een onvergetelijk feestje!!!

  thumb Kirsten Post-Voogt
  13 december 2019

  5 star review  Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect leren. Ook is het ideaal voor kinderen om te leren, omdat de skileraren veel aandacht geeft en constant dichtbij is.

  thumb Jasper van Stiphout
  8 december 2019

  5 star review  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.