Kinderfeestje Overijssel | Snowsports Zwolle

OverijsselKinderfeestje OverijsselHet leukste kinderfeestje in Overijssel!


Zoek jij een leuke plek voor een kinderfeestje in Overijssel? Wij bieden unieke, sportieve en vooral superleuke kinderfeestjes, voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderfeestjes zijn te reserveren voor groepen van minimaal vijf tot maximaal tien kinderen. Heb je een andere samenstelling? Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
KINDERFEESTJE
ORGANISEREN?

Reserveer jouw kinderfeestje direct online of neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

SPORTIEF KINDERFEESTJE OVERIJSSEL

Snowsports Zwolle is het walhalla voor kinderfeestjes in Overijssel. Dat komt omdat wij het nieuwste, leukste en ook het gezelligste indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle zijn. Wij bestaan uit een vriendelijk en enthousiast team van gekwalificeerde leraren die met veel geduld en plezier lesgeven. Zowel aan volwassenen als aan kinderen. Het maakt ons niet uit of de kinderen al ervaring hebben of niet. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben. Bij ons krijg je een uniek, origineel en onvergetelijk kinderfeestje in Overijssel.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Het draait natuurlijk allemaal om de kinderen, maar het is ook prettig als de volwassenen kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld doordat ze niets hoeven te regelen. Het enige wat wij vragen, is dat de kinderen een lange broek en shirt of dunne trui met lange mouwen aantrekken. De kleding kan namelijk nat worden op de rolbaan.

HET PROGRAMMA

Eerst worden de kinderen ontvangen, waarbij er tijd is om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna kunnen we direct op de latten! Geen zorgen, al het materiaal hiervoor is inbegrepen. Onze instructeurs houden de kinderen goed in de gaten en verzorgen een leuke en leerzame les voor alle skiniveaus. In de pauze kan iedereen even tot rust komen met limonade en wat lekkers. Iedereen bijgetankt? Afhankelijk van het programma dat je kiest, gaan de kinderen nog extra curlen of nagelen (spijker in houtstam slaan). Daarna gaan de kinderen lekker sleetje rijden van de rolbaan. We eindigen met patat of pannenkoeken en als kers op de taart krijgen ze allemaal een leuke verrassing mee.

KINDERFEESTJE OVERIJSSEL RESERVEREN?

Ben je enthousiast geworden? Als je nog een kinderfeestje in Overijssel zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie, zoals tarieven en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken graag alle mogelijkheden met je door. Je kunt via onze website contact opnemen, maar je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op 038 – 792 00 89.
 • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
  12 december 2021

  Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven.... Lees meer

  Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
  11 maart 2020
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  Bob De Lange Avatar Bob De Lange
  4 maart 2022

  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020
 • Sinds juni snowboard ik bijna wekelijks met veel plezier bij Snowsports Zwolle. Hoewel ik een aantal jaar ervaring in de sneeuw heb, was het even wennen om te boarden op... Lees meer

  Annemijn Kroon Avatar Annemijn Kroon
  4 september 2021

  Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020
 • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
  12 december 2021
 • Super ski-slee-kinderfeestje gevierd! Alles tot in de puntjes super geregeld. Leuke leerzame les met fijne instructeurs. Warm welkom en begeleiding van iedereen. Aan alles gedacht. Van ranja, snoep, patatjes met snacks, tot aan goodiebag. Voor zelfs de kinderen die nog nooit op de latten hadden gestaan, een super ervaring. Een middag vol plezier en voor iedereen een onvergetelijk feestje!!!

  Kirsten Post-Voogt Avatar Kirsten Post-Voogt
  13 december 2019
 • Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven. Ik twijfel er niet aan dat dit zijn vruchten gaat afwerpen in de sneeuw! Thnx :)

  Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
  11 maart 2020
 • Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik ga voor de volgende skivakantie zeker weer op les. Bedankt

  Melanie ten Broeke Avatar Melanie ten Broeke
  9 februari 2020

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren