Teamuitje omgeving Zwolle? | Kom naar Snowsports Zwolle

Teamuitje omgeving Zwolle

Skiën en snowboarden met je collega’s


Wil je een te gek teamuitje in omgeving Zwolle organiseren? Kom met je team naar Snowsports Zwolle! Samen met je collega’s skiën of snowboarden is superleuk en sportief. We combineren het skiën of snowboarden met diverse teambuildingsactiviteiten en eventueel een lunch of diner. En over materialen hoeven jullie je geen zorgen te maken. Ski’s, snowboards, schoenen en helmen, alles is aanwezig.


PERSONEELSUITJE
VOOR JOUW BEDRIJF

Reserveer nu jouw bedrijfsuitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Een sterk team

Het leuke aan teamuitjes is dat je jouw collega’s beter leert kennen, groeit als team of bedrijf en elkaar kunt uitdagen. In een informele en ongedwongen sfeer kom je meer over elkaar te weten en dat versterkt de sfeer op de werkvloer. Onze teamuitjes dragen hieraan bij en zijn gericht op kennismaking, teambuilding en competitie.

Teamuitje omgeving Zwolle: 3 thema’s

Teamuitjes bieden we aan in drie thema’s: kennismaking, teambuilding en competitie. Elke thema heeft andere aanvullende activiteiten. Binnen het thema teambuilding kun je bijvoorbeeld specifiek kiezen voor activiteiten gericht op samenwerken, vertrouwen of communicatie. Maar je kunt een teamuitje omgeving Zwolle ook volledig op maat laten maken. Vooraf nemen we samen je wensen door om te komen tot een maatwerk bedrijfsuitje dat past bij jullie bedrijf.

Aanvullende activiteiten


In ons indoor ski- en snowboardcentrum is ook een afgeschermde ruimte beschikbaar. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een gastspreker aan het woord te laten. Maar je kunt hier natuurlijk ook zelf een presentatie geven, overleggen voeren of andere aanvullende activiteiten organiseren tijdens het teamuitje in omgeving Zwolle.

Gediplomeerde leraren

Tijdens het teamuitje krijgen jij en je collega’s professionele begeleiding tijdens het skiën en snowboarden op de rolbaan. Al onze ski- en snowboardleraren zijn gediplomeerd en helpen jullie om de techniek onder controle te krijgen. Het zijn gevorderde wintersporters die hun passie voor wintersport met veel enthousiasme aan jou en je teamgenoten willen overbrengen.

Geschikt voor al je collega’s


Een teamuitje bij Snowsports Zwolle is geschikt voor het hele team. We houden namelijk ook rekening met minder sportieve en mobiele collega’s. We stemmen het programma van het teamuitje daarop af. Met een groep vanaf vier personen ben je van harte welkom bij ons voor een onvergetelijk teamuitje in omgeving Zwolle.

Lunchen en dineren

Wil je het teamuitje in omgeving Zwolle compleet maken met een lunch of diner? Dat kan! Wij nemen graag je wensen en bijzonderheden door, zodat wij een heerlijke lunch of warm buffet kunnen voorbereiden. Wij verzorgen in samenwerking met Het Weeshuys een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Over ons


Snowsports Zwolle is hét indoor ski- en snowboardcentrum van Zwolle. Wij beschikken over twee brede en lange rollerbanen, waarop je eindeloos kunt skiën en snowboarden. Ideaal wanneer je kennis wil maken met de sport of je techniek wil verbeteren. Ook voor een teamuitje is Snowsports Zwolle de ideale plek om je collega’s beter te leren kennen.

Teamuitje omgeving Zwolle boeken?


Maak als werkgever een onvergetelijke indruk bij je team en verras ze met een sportief teamuitje in omgeving Zwolle bij een indoor ski- en snowboardcentrum! Je collega’s leren elkaar beter kennen in een gezellige sfeer. Wil je graag meer informatie over hét teamuitje? Of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en verzorgen een teamuitje speciaal op maat voor jouw bedrijf. Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 038 – 792 00 99 of te mailen naar info@snowsportszwolle.nl. Je kunt ook een bericht achterlaten via onze website.
 • Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op... Lees meer

  Lisa Slagter Avatar Lisa Slagter
  11 mei 2022

  Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020
 • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
  12 december 2021

  Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  Bob De Lange Avatar Bob De Lange
  4 maart 2022
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020

  Net terug van ski vakantie in Oostenrijk. Wat ben ik blij dat ik voordien 7 lessen bij snowsports Zwolle heb gehad. Het ging nu zoveel beter dan vorig jaar. Ik... Lees meer

  Melanie ten Broeke Avatar Melanie ten Broeke
  9 februari 2020
 • Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  Bob De Lange Avatar Bob De Lange
  4 maart 2022
 • Vandaag met mijn kinderen van 5 en 7 voor het eerst op de rollerbaan. De skileraren maakt super leuk contact waardoor de kinderen direct op hun gemak zijn en perfect leren. Ook is het ideaal voor kinderen om te leren, omdat de skileraren veel aandacht geeft en constant dichtbij is.

  Jasper van Stiphout Avatar Jasper van Stiphout
  8 december 2019
 • Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  Elise de Vlieg Avatar Elise de Vlieg
  2 januari 2020
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Snowsports Zwolle is het hét adres voor een bedrijfsuitje in Overijssel, Kampen, Meppel, Dalfsen, Ommen, Hattem!
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.