Teamuitje Overijssel | Kom skiën bij Snowsports Zwolle

Teamuitje OverijsselTEAMUITJE OVERIJSSELSportief teamuitje


Wat maakt een teamuitje in Overijssel leuk? Goede bereikbaarheid is één ding, lekker makkelijk en snel op locatie zijn. Mooi weer, als het even kan. Een teamuitje in Overijssel waar iedereen blij van wordt, dus genoeg uitdaging maar ook gezelligheid. Sportief met elkaar bezig zijn. Lekker eten en drinken. En natuurlijk de mogelijkheid tot teambuilding.

Waar ga je dan naartoe? Geen moeilijke vraag, want in onze indoor skihal vind je alle ingrediënten voor een geslaagd teamuitje in Overijssel.
UNIEK UITJE
VOOR JOUW BEDRIJF

Reserveer nu jouw teamuitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Alles onder één dak

Teamuitjes regel je makkelijk en snel, bij Snowsports Zwolle. Jullie hoeven alleen een shirt met lange mouwen en een lange broek te dragen. Wij hebben ski’s, snowboards, schoenen en helmen. Deze zitten bij de prijs in. In onze indoor ski- en snowboardhal hebben wij een aparte ruimte die geschikt is voor teambuildingsactiviteiten. Hier kan een gastspreker een presentatie verzorgen of kunnen jullie met elkaar in gesprek.
We kunnen zelfs lunch, diner of een gezellige borrel regelen in ons horecagedeelte. Dat doen we in samenwerking met Het Weeshuys. Zij serveren dan heerlijk fingerfood vanuit hun eigen foodtruck in onze skihal. Hoe je dit uitje Overijssel ook wilt vormgeven: wij houden rekening met jouw wensen en verzorgen een teamuitje op maat.

De mogelijkheden


Wij bieden teamuitjes aan in verschillende thema’s, met verschillende activiteiten. Wil je de focus leggen op de kennismaking? Of wil je samen werken aan een sterk team, waarbij er teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd? Kennen jullie elkaar al door en door? Wat dacht je van een competitief teamuitje, waarbij je elkaar echt kan uitdagen? In alle gevallen houden wij rekening met jouw wensen alsook de minder sportieve of minder mobiele collega’s. Oefen samen je balans bij ons op de rolbaan, vorm teams in het ‘Ik Hou van Holland’ spel of help elkaar een ‘bom’ onschadelijk te maken.

Teamuitje Overijssel


Teamuitjes bij Snowsports Zwolle beloven een sportieve en gezellige activiteit, waarbij wij rekening houden met ieders niveau. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs wordt gekeken naar een training op maat. Bij beginners kijken wij bijvoorbeeld naar het aanleren van de basis van skiën of snowboarden. Bij gevorderden zal de focus meer liggen op het verbeteren van bestaande techniek. We zorgen niet alleen voor uitdaging, maar ook voor veel plezier.

Uitje boeken?

Uitje Overijssel gezocht? Kom bij ons langs voor een teamuitjes op maat. In onze indoor skihal hoef je geen rekening te houden met het weer, wij zijn makkelijk bereikbaar en passen het teamuitje aan op jullie wensen. Onze teamuitjes zijn geschikt voor 6 tot 40 personen. Interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020

  Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
  12 december 2021
 • Sinds juni snowboard ik bijna wekelijks met veel plezier bij Snowsports Zwolle. Hoewel ik een aantal jaar ervaring in de sneeuw heb, was het even wennen om te boarden op... Lees meer

  Annemijn Kroon Avatar Annemijn Kroon
  4 september 2021

  Hebben een super leuke kinderfeestje gehad.mega leuke ervaring.leuke gezellige mensen.

  Bob De Lange Avatar Bob De Lange
  4 maart 2022
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020

  Na 10 jaar weer geskied in een gezellige, ski-arena??. Met goede, professionele sli-instructeurs/ski-instructrices!

  Linda Touber Avatar Linda Touber
  5 september 2021
 • Voor mijn ski vakantie had ik een lessenreeks gekocht, mijn laatste les had ik gepland een dag voor vertrek. Toen bleek ik de enige te zijn die was ingeschreven op de les waardoor deze werd geannuleerd. Communicatie hierover liep wat stroef maar uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen en is het netjes opgelost!

  Lisa Slagter Avatar Lisa Slagter
  11 mei 2022
 • Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer
  6 december 2019
 • Professionele benadering met haalbare doelstellingen en heel goede begeleiding.

  An de Herder Avatar An de Herder
  5 november 2020
 • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
  2 februari 2022

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.