Het leukste indoor uitje in Zwolle | Snowsports Zwolle

Uitje Zwolle



INDOOR UITJE IN ZWOLLE



Het leukste indoor uitje in Zwolle!


Een leuke tijd beleven met elkaar, samen lachen en erop uit. Of het nou met vrienden, familie of collega’s is. We investeren graag in goede relaties. En dat doen we met leuke uitjes. Uiteten, bowlen, een pretpark bezoeken of naar het museum. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar wil je eens echt een bijzonder uitje in Zwolle organiseren? Kom dan naar ons indoor ski- en snowboardcentrum in Zwolle!
UITJE IN ZWOLLE
ORGANISEREN?

Reserveer nu jouw uitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Samen indoor skiën en snowboarden

Stap op onze rolbaan en ontdek samen hoe leuk het is om te skiën of snowboarden op een indoor rolbaan. Ervaring is niet vereist. Onze gekwalificeerde leraren geven jullie instructies en tips afgestemd op jullie niveau. Jullie hoeven niets mee te nemen naar onze skihal, want al het materiaal (ski’s, boards, helmen, stokken en schoenen) is aanwezig. Voor een goede voorbereiding, raden wij de groep aan om sportieve kleding te dragen. Dan zijn jullie er helemaal klaar voor!

Een mix van actie en gezelligheid


Een uitje bij Snowsports Zwolle is een combinatie van actie en gezelligheid. En het leuke is, jullie kunnen het zo bijzonder maken als jullie zelf willen. Een uitje in Zwolle is namelijk altijd op maat. Daarmee bepalen jullie zelf hoe het uitje eruit gaat zien. We houden ook rekening met minder sportieve en mobiele collega’s. Zo is het uitje bij Snowsports Zwolle voor iedereen, van jong tot oud, ervaren en onervaren, een leuke beleving.

Zakelijk uitje in Zwolle


Uiteraard gaan we skiën en snowboarden, maar er zijn nog veel extra mogelijkheden. In onze skihal hebben we ook een ruimte beschikbaar voor groepen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een zakelijk uitje in Zwolle. Deze ruimte kunnen bedrijven of particulieren dan gebruiken voor een presentatie, vergadering of teambuildingsactiviteit.

Sporten en smullen

Van sporten krijg je trek. Een heerlijke lunch of uitgebreid diner is dan geen overbodige luxe. Wij regelen het graag voor jullie. Voorafgaand nemen we de wensen en bijzonderheden van de groep door, zodat wij een heerlijke lunch of warm buffet kunnen voorbereiden. Wij verzorgen in samenwerking met Het Weeshuys een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck.

Uitje Zwolle organiseren?


Zien jullie dit helemaal zitten? Leuk, wij ook! Vraag nu een uitje in Zwolle aan en wij nemen contact met op om jullie wensen door te nemen. Wij zorgen voor een onvergetelijk uitje waar jullie nog lang van zullen nagenieten.
 • Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  Bart Korhorn Avatar Bart Korhorn
  2 februari 2022

  Mooie locatie om indoor te skiën. Gratis parkeren voor de deur. Kleedkamers en toiletten aanwezig, relaxgedeelte en een bar voor iets lekkers. Alles even schoon en netjes. Aanwezig zijn ook... Lees meer

  B Habibi Avatar B Habibi
  12 oktober 2021
 • Als collega ondernemer deze locatie bezocht en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de grootse aanpak van de eigenaar. Twee super grote indoorrolpistes en een... Lees meer

  Ruud van Dongen Avatar Ruud van Dongen
  5 oktober 2019

  Superleuk!

  Jeroen van Aken Avatar Jeroen van Aken
  6 november 2021
 • Sinds juni snowboard ik bijna wekelijks met veel plezier bij Snowsports Zwolle. Hoewel ik een aantal jaar ervaring in de sneeuw heb, was het even wennen om te boarden op... Lees meer

  Annemijn Kroon Avatar Annemijn Kroon
  4 september 2021

  Zojuist mijn laatste snowboardles gehad bij Snowsports Zwolle. Ik ben erg tevreden over de lessen; de sfeer is goed, er is persoonlijke aandacht en er worden duidelijke, bruikbare tips gegeven.... Lees meer

  Marleen Groeneveld Avatar Marleen Groeneveld
  11 maart 2020
 • Super ski-slee-kinderfeestje gevierd! Alles tot in de puntjes super geregeld. Leuke leerzame les met fijne instructeurs. Warm welkom en begeleiding van iedereen. Aan alles gedacht. Van ranja, snoep, patatjes met snacks, tot aan goodiebag. Voor zelfs de kinderen die nog nooit op de latten hadden gestaan, een super ervaring. Een middag vol plezier en voor iedereen een onvergetelijk feestje!!!

  Kirsten Post-Voogt Avatar Kirsten Post-Voogt
  13 december 2019
 • Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  M. Herfst Avatar M. Herfst
  27 december 2020
 • Wat geweldig georganiseerd voor kinderen om hun de eerste kneepjes van het skiën bij te brengen!

  Tinkie Winkie Avatar Tinkie Winkie
  12 december 2021
 • Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer
  6 december 2019

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.