Het leukste indoor uitje in Zwolle | Snowsports Zwolle


INDOOR UITJE IN ZWOLLEHet leukste indoor uitje in Zwolle!


Een leuke tijd beleven met elkaar, samen lachen en erop uit. Of het nou met vrienden, familie of collega’s is. We investeren graag in goede relaties. En dat doen we met leuke uitjes. Uiteten, bowlen, een pretpark bezoeken of naar het museum. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar wil je eens echt een bijzonder uitje in Zwolle organiseren? Kom dan naar ons indoor ski- en snowboardcentrum in Zwolle!
UITJE IN ZWOLLE
ORGANISEREN?

Reserveer nu jouw uitje, neem
contact met ons op voor meer informatie.

Extra brede en
lange banen

Materiaal
inbegrepen

Goed bereikbaar
vanaf A28

Voor ervaren
en onervaren sporters

Samen indoor skiën en snowboarden

Stap op onze rolbaan en ontdek samen hoe leuk het is om te skiën of snowboarden op een indoor rolbaan. Ervaring is niet vereist. Onze gekwalificeerde leraren geven jullie instructies en tips afgestemd op jullie niveau. Jullie hoeven niets mee te nemen naar onze skihal, want al het materiaal (ski’s, boards, helmen, stokken en schoenen) is aanwezig. Voor een goede voorbereiding, raden wij de groep aan om sportieve kleding te dragen. Dan zijn jullie er helemaal klaar voor!

Een mix van actie en gezelligheid


Een uitje bij Snowsports Zwolle is een combinatie van actie en gezelligheid. En het leuke is, jullie kunnen het zo bijzonder maken als jullie zelf willen. Een uitje in Zwolle is namelijk altijd op maat. Daarmee bepalen jullie zelf hoe het uitje eruit gaat zien. We houden ook rekening met minder sportieve en mobiele collega’s. Zo is het uitje bij Snowsports Zwolle voor iedereen, van jong tot oud, ervaren en onervaren, een leuke beleving.

Zakelijk uitje in Zwolle


Uiteraard gaan we skiën en snowboarden, maar er zijn nog veel extra mogelijkheden. In onze skihal hebben we ook een ruimte beschikbaar voor groepen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een zakelijk uitje in Zwolle. Deze ruimte kunnen bedrijven of particulieren dan gebruiken voor een presentatie, vergadering of teambuildingsactiviteit.

Sporten en smullen

Van sporten krijg je trek. Een heerlijke lunch of uitgebreid diner is dan geen overbodige luxe. Wij regelen het graag voor jullie. Voorafgaand nemen we de wensen en bijzonderheden van de groep door, zodat wij een heerlijke lunch of warm buffet kunnen voorbereiden. Wij verzorgen in samenwerking met Het Weeshuys een lunch, diner of super lekker fingerfood vanuit een foodtruck.

Uitje Zwolle organiseren?


Zien jullie dit helemaal zitten? Leuk, wij ook! Vraag nu een uitje in Zwolle aan en wij nemen contact met op om jullie wensen door te nemen. Wij zorgen voor een onvergetelijk uitje waar jullie nog lang van zullen nagenieten.
 • 5 star review  Top! Kan het van harte aanraden! ( wel jammer van de enorme spierpijn na de les )

  thumb Bart Korhorn
  2 februari 2022

  5 star review  Een mooie locatie! Instructeurs geven leuk en zeer goed les, er wordt goed naar je niveau gekeken. In korte tijd leer je snel de techniek! Zeker aan te raden!

  thumb Elise de Vlieg
  2 januari 2020
 • 5 star review  Erg aardige instructeurs, leuke lessen, mooie banen.

  thumb M. Herfst
  27 december 2020

  5 star review  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

  thumb Colin Pelleboer
  6 december 2019

5 star review  Deze indoor ski baan in Zwolle is voor ons ideaal ter voorbereiding op de wintersportvakantie. We zijn ervaren, maar pakken altijd voor die tijd nog een paar ski trainingen mee, zodat we tijdens de wintersport direct de techniek onder de knie hebben. Het helpt mij ook tegen spierpijn, omdat je bepaalde beenspieren alvast traint. Sfeer is goed en de trainers zeer ervaren en vriendelijk!

thumb Colin Pelleboer
6 december 2019

snowsports
zwolle

Neem afslag Zwolle Noord en je bent binnen 3 minuten bij Snowsports Zwolle. Je vindt ons tussen de snelweg A28 (afslag Zwolle Noord) en PEC Zwolle, schuin tegenover de McDonalds aan de Ceintuurbaan 34.
Plan je route Reserveren
Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 - 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl
Reserveren

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Snowsports Zwolle.