Vacature bar receptiemedewerker | Snowsports Zwolle

Vacature bar-/receptiemedewerkerVacatures


Vacature bar-/receptiemedewerker

Maak van je passie je werk

Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn van onze klanten? Kom werken in ons indoor skicentrum als bar-/receptiemedewerker.
Snowsports Zwolle is de plek voor indoor skiën en snowboarden in Zwolle. Eind oktober 2019 zijn we gestart met een enthousiast team. Ook toen we onze deuren moesten sluiten vanwege corona, zijn we achter de schermen druk bezig geweest onze locatie en organisatie verder te ontwikkelen. We merken daar nu het resultaat van. Sinds onze open dag begin september zijn er enorm veel boekingen geweest van klanten die meerdere ski- en/of snowboardlessen willen volgen. En daarom zoeken we extra personeel als bar-/receptiemedewerker.

Ontwikkeling

Bij Snowsports Zwolle besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling, zowel binnen het team als op individueel niveau. We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd blijft en het naar je zin hebt in ons team. Daarom bieden we leuke extra’s zoals een teamuitje naar de sneeuw in de Alpen.

Interesse

Ben je klantgericht, communicatief vaardig, representatief en gek op wintersport? Dan past de functie van bar-/receptiemedewerker in ons indoor skicentrum goed bij jou. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan je bericht naar info@snowsportszwolle.nl.

Snowsports
Zwolle

Contactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nlContactgegevens
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle

038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl


Reserveren