Vacature bar receptiemedewerker | Snowsports Zwolle

Vacature bar-/receptiemedewerkerVacatures


Vacature bar-/receptiemedewerker

Maak van je passie je werk

Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn van onze klanten? Kom werken in ons indoor skicentrum als bar-/receptiemedewerker.
Snowsports Zwolle is dé plek voor indoor skiën en snowboarden in Zwolle. De afgelopen jaren hebben we een flinke groei meegemaakt. Het enthousiasme om te gaan skiën en snowboarden is erg groot. Het team bestaat voornamelijk uit ski-&snowboardleraren en bar-/receptiemedewerkers. Wil jij ons team versterken? Wij zoeken nog extra bar-/receptiemedewerkers voor de woensdagochtend, vrijdag, zaterdag en zondag.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • welkom heten van de klanten
 • helpen met uitgifte schoenen & ski's of snowboard
 • klanten te woord staan & inplannen lessen
 • horeca (koffie, thee, frisdrank, bier, kleine hapjes, etc.)
 • netjes houden van onze locatie

 • Ontwikkeling

  Bij Snowsports Zwolle besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling, zowel binnen het team als op individueel niveau. We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd blijft en het naar je zin hebt in ons team. Daarom bieden we leuke extra’s zoals een teamuitje naar de sneeuw in de Alpen.

  Interesse

  Ben je klantgericht, communicatief vaardig, representatief en gek op wintersport? Dan past de functie van bar-/receptiemedewerker in ons indoor skicentrum goed bij jou. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan je bericht naar info@snowsportszwolle.nl.

  Snowsports
  Zwolle

  Contactgegevens
  Ceintuurbaan 34
  8024 AA Zwolle

  038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl  Contactgegevens
  Ceintuurbaan 34
  8024 AA Zwolle

  038 792 00 99 info@snowsportszwolle.nl


  Reserveren